Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на собствениците на 166-ци - 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: среща

Първоначално публикувано от jumbo797
    Последно колеги,каде и кога ще се събираме,за да знам каде ще е партито?и аз искам да си покажа красавицата!
    В София, на 29 март от 14.00 ч. Точното място ще го кажем сигурно довечера или утре. Емо0о, би ли добавил "София" в заглавието на темата?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Последно колеги,каде и кога ще се събираме,за да знам каде ще е партито?и аз искам да си покажа красавицата!
      абе ако някой го мързи да кара,това е отделен въпрос,знам че все пак това за някои си е разход,а то си е така,но както разбирате тези срещи не са всеки ден,а и бихте си направли чудесна разходка из България,а пък другия път някаде другаде ще е срещата,да направим някаква схема и да сменяме градовете на всяка среща по тази схема,за да няма ощетени и сърдити!
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

среща

Благодаря за информацията,ще бъда там,ще изчакам само да уточните мястото на срещата!
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

...да направим някаква схема и да сменяме градовете на всяка среща по тази схема,за да няма ощетени и сърдити!
          Ми да, отсега предлагам през лятото да направим една такава среща в Трявна Там е много готино, има места за разходка, кръчми, СПА и други екстри. Ще наредим убавиците на площада
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

среща

Така де колеги,някаква система която да спазваме за да има ред и уваажение към всички собственици на 166 и към тяхните градове,каде да сме през топлите сезони и каде през студените!

Comment

[quote=Коки]
              Първоначално публикувано от Connor
              Просто щеше да е по-добро място някъде в центъра на България
              Понеже явно не следиш темата, отговарям с цитати:

[quote="Коки":12q1tu8v]
              Първоначално публикувано от EMo0o
              Аз просто го подметнах като идея , за да се реши от всички и как ще е най-удобно и лесно
              представи си какво им е на хора от Бургас и Варна примерно.
              Представям си - същото като на мен да отида дотам. Затова направих това:
              Първоначално публикувано от "Коки":12q1tu8v
              Аз не съм настоявал за София, дори не гласувах за София.
              ,

а колегата Емо0о пък направи това:

И аз не гласувах за София
              [/quote:12q1tu8v][/quote:12q1tu8v]

Да, ама теб никой не те кара да ходиш във Варна или Бургас, а имаше предложени други централни места просто. А това, че ми казваш, че не си гласувал за София се ми е на ума, че ще ти повярвам. Както и да е да не спорим.

Comment

[quote=Connor][quote=Коки]
                Просто щеше да е по-добро място някъде в центъра на България
                Понеже явно не следиш темата, отговарям с цитати:

Първоначално публикувано от "Коки":2p76lorm
                Аз просто го подметнах като идея , за да се реши от всички и как ще е най-удобно и лесно
                представи си какво им е на хора от Бургас и Варна примерно.
                Представям си - същото като на мен да отида дотам. Затова направих това:
                Първоначално публикувано от "Коки":2p76lorm
                Аз не съм настоявал за София, дори не гласувах за София.
                ,

а колегата Емо0о пък направи това:

И аз не гласувах за София
                Да, ама теб никой не те кара да ходиш във Варна или Бургас, а имаше предложени други централни места просто. А това, че ми казваш, че не си гласувал за София се ми е на ума, че ще ти повярвам. Както и да е да не спорим.
                [/quote:2p76lorm][/quote:2p76lorm]

Затова се направи анкета , аз гласувах за Пловдив , защото е на централно място в България и ще е удобно за всички ! Това , че е тук срещата не го е определил никой конкретно ... А ако беше във Варна или Бургас и там бих отишъл , предложих да направим тая среща , за да стане готино , а не да се пораждат някакви спорове за мястото
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Ей,хайде да не става като за Италфеста,гласувано е в софия и ОК.Които иска да идва които не много му здраве.Дайте да видим кои с какво може да помогне да стане по интересна срещата и с каквото можем да помогнем.

ПП просто за следващата сбирка София няма да фигурира в анкетата.
                  Мисля така е правилно а
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
                    Ей,хайде да не става като за Италфеста,гласувано е в софия и ОК.Които иска да идва които не много му здраве.Дайте да видим кои с какво може да помогне да стане по интересна срещата и с каквото можем да помогнем.

ПП просто за следващата сбирка София няма да фигурира в анкетата.
                    Мисля така е правилно а
                    Абсолютно съм съгласен !!

Значи за мястото преди няколко часа се видяхме с Коки и остана той да говори с управителката на едно заведение! Утре вечерта ще кажем точно с подробности и за хората от провинцията (ако и които дойдат) и тези които не знаят къде е ще сложим и карта Значи идеята ни е такава - Срещата на мястото което ще определим , после отиване до резиденцията ( снимки,гонки,и каквото решим ) после оставяме колите и отиваме някъде на кръчма ! За хората от провинцията сме намерили хубаво и доста евтино място за пренощуване , но това ще се обсъди пак !
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Колеги на мен всичко това ми звучи добре, макар че трябва да мина 400км. съм твърдо за!!!
                      лавинко 8,5

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o
                        Значи за мястото преди няколко часа се видяхме с Коки и остана той да говори с управителката на едно заведение! Утре вечерта ще кажем точно с подробности и за хората от провинцията (ако и които дойдат) и тези които не знаят къде е ще сложим и карта Значи идеята ни е такава - Срещата на мястото което ще определим , после отиване до резиденцията ( снимки,гонки,и каквото решим ) после оставяме колите и отиваме някъде на кръчма ! За хората от провинцията сме намерили хубаво и доста евтино място за пренощуване , но това ще се обсъди пак !
                        Браво..
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

• Re: среща

Първоначално публикувано от Коки
                          В София, на 29 март от 14.00 ч. Точното място ще го кажем сигурно довечера или утре...
                          Колеги, мястото на срещата е клуб НЕРО - намира се на бул. Витоша №180 (близо до входа на Южния парк). Ще ни запазят местата пред заведението - за 10 коли. Останалите ще ги наместим наоколо. За да направим резервацията се налага да уточним примерно меню, така че имайте предвид да не обядвате преди това. С колегата Емо0о смятаме, че щом ще обядваме, е по-добре да направим срещата по-рано - примерно в 13.00 ч.

Ето карта на местонахождението:

Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Точно пред Неро ли решихте да се съберете бре
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
                              Точно пред Неро ли решихте да се съберете бре
                              Абе ние гъзари ли сме или кво?
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• охо, ще мина да ви видя там как сте наредени

ако се домъкне някой с мурчиелаго или гаярдо ще е ебати гледката
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X